Μας ελάτε σε επαφή με

Dong Guan Huidong Machinery Equipment Co., Ltd.

 Προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής μηχανών, προσεκτική παραγωγή, άριστη εργασία.

  • Dong Guan Huidong Machinery Equipment Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Xinhui Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Guan Huidong ήχων καμπάνας, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, είναι μια μεγάλη επαγγελματική Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις όλων των ειδών επαγγελματικών κατασκευαστών εξαρτημάτων σωληνώσεων αυτοματοποίησης, με κεντρικά γραφεία στην κατασκευαστική ομάδα πόλη-Dongguan.Sales περισσότεροι από 30 άνθρωποι, το δίκτυο πωλήσεων επιχείρησης και η επιχειρησιακή επέκταση στη χώρα, Wuhan έχει καθιερώσει έναν κλάδο, και αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα ποιοτικής διαχείρισης του ISO 9001. Για τους νέους και παλαιούς πελάτες για να παρέχουν ποιοτική γραμμή παραγωγής τα εξαρτήματα και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων, τα προϊόντα της επιχείρησης εκτός από περισσότερες από 20 επαρχίες και τις πόλεις στη χώρα, αλλά και εξαγόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, το Βέλγιο και άλλες δυτικές αναπτυγμένες χώρες

Ιστορία

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Huidong Dongguan, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008. Ο προκάτοχός του είναι εργοστάσιο μερών μηχανημάτων Dongguan Xinhui. Είναι μια μεγάλης κλίμακας επαγγελματική έρευνα και η ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις των διάφορων τύπων επαγγελματικών κατασκευαστών εξαρτημάτων γραμμών συνελεύσεων αυτοματοποίησης, έδρα βρίσκεται στην κατασκευαστική πόλη - Dongguan.

   Η ομάδα πωλήσεων έχει περισσότερους από 40 ανθρώπους, το δίκτυο και η επιχείρηση πωλήσεων της επιχείρησης έχουν επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση είναι με κεντρικά γραφεία στην κωμόπολη Liaobu, πόλη Dongguan. Το Wuhan έχει ιδρύσει μια επιχείρηση κλάδων. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια σημεία υπηρεσιών της επιχείρησης καλύπτουν τέσσερις περιοχές: Νότια Κίνα, Ανατολική Κίνα, δυτική Κίνα και βόρεια Κίνα. Έχει πωληθεί στις αναπτυγμένες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία και το Βέλγιο στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα ποιοτικής διαχείρισης του ISO 9001 παρ:έχω τη ροή για τους νέους και παλαιούς πελάτες. Ίσαλη γραμμή που υποστηρίζει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων!

Υπηρεσία

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: ο περιστροφικός εξοπλισμός γραμμών παραγωγής ταξινομώντας μηχανών ροδών, ψεκάζοντας εξοπλισμός, καροτσάκι ταξινομώντας μηχανών, ηλεκτρικό τύμπανο ανοξείδωτου τυμπάνων, τύμπανο αλυσσοτροχών, γαλβάνισε το τύμπανο, τη ζώνη μεταφορέων PVC, την τεφλόν ζώνη μεταφορέων, τη ζώνη μεταφορέων καμβά, τη ζώνη πλέγματος ανοξείδωτου, την ενισχυτική σωλήνωση και μια σειρά προϊόντων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μηχανήματα, ηλεκτρονική, ελαφριά βιομηχανία, ταχυδρομική, τρόφιμα, αποθήκευση, καπνός, ξύλινη επεξεργασία, λαστιχένια, συσκευάζοντας μηχανήματα, ιδιωτικά εργοστάσια, αερολιμένες, λιμένες, wharfs, ορυχεία, ενεργειακή μεταφορά και άλλες βιομηχανίες της παράδοσης διοικητικών μεριμνών, είναι το ιδανικότερο προϊόν των σύγχρονων διοικητικών μεριμνών!

Η ομάδα μας

Η ποιότητα πρώτα, πίστωση πρώτα, πίστωση, τηρεί τη σύμβαση, εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων.